ADORABLE

Hur söt är inte denna bilden från London? Love it!


STHLM

Tänkte skriva ett lite längre inlägg ikväll men hinner inte. Nu drar jag ner mot stationen och tar tåget till Stockholm tillsammans med Bella. Vi ska möta upp Johan och Jonathan och dra vidare på fest. Stannar i storstan över natten, hörs imorgon! XOXO


CAMDEN LOCK

När när vi var i London besökte vi Camden town, en marknad som Katarina tipsat mig om. Det var en jättemysig marknad med även lite skumma inslag. Vi gick där i någon timme innan David ville vidare. Själv skulle jag kunnat gå där halva dagen och bara titta på alla fina saker. Fick iallafall med mig lite saker hem.








UNDERGROUND

Min dag kan sammanfattas med ett ord, huvudvärk! Igår bestämde vi oss för att gå ut och det blev på tok för mycket vin. Vaknade sju på morgonen och var nära på att avlida. Har trots detta lyckats få en del saker gjorda idag. Imorgon tror jag det bär av till Stockholm. Nighty!




PICCADILLY





BACK HOME

Är tillbaka i Uppsala efter en underbar weekend i London. Fötterna gör fortfarande ont och jag känner att jag fortfarande behöver några timmars extra sömn, men det var det värt. London, vi ses snart igen! Fler bilder kommer snart.


RSS 2.0