A BUSY DAY

I måndags började vi skriva på vårt examensarbete och det känns som jag inte gjort något annat de senaste dagarna. Skola och träning står på schemat. Har även flera ärende att fixa innan London på torsdag. Nu ska jag promernera bort till Jannica för att titta över de sista vetenskapliga artiklarna. Heja heja!


BAND OF HORSES








Sjukt bra kväll men trevligt sällskap och underbar musik. Dock slår det inte deras konsert i Göteborg för snart två år sedan. Solen stekte och de spelade i wayfarers och cowboyhattar. Lovely!


STHLM

Snart åker jag och Annabel till Stockholm för att se Band of Horses. Gud vad jag har längtat. Innan konserten tar vi en fika, ett glas öl eller något med Joakim Borde verkligen försöka undvika alla affärer, på torsdag åker jag och b-friend till London. Nu ska jag springa och möta Bella på stationen.


FRIDAY

Äntligen fredag! Det var mycket längesen jag längtade så här mycket efter en helg. Var helt slut och trillade direkt ner i sängen när jag kom hem från skolan. Nu är jag redo för att fira in helgen. Emmy fyllde år igår så idag blir det vin i mängder. Ska snart möta upp henne för en liten sväng förbi systemet och senare ikväll ansluter Bella. Hoppas ni får en bra fredagkväll!


VALENTINE

Jag spenderade kvällen igår med b-friend. Blev en mysig kväll, önskar bara att vi både kunde tagit sovmorgon idag. Det är så kallt ute nu att det är helt okej att ligga kvar under täcket utan att få dåligt samvete.



I ADORE

Så fina skor från H&M, önskar de fanns kvar i min storlek.


SATURDAY

Lördagen spenderades med Annabel. Tog en promenad på stan för att sedan gå hem till henne och tog en kopp kaffe. Hon flyttade nyligen och jag hade fortfarande inte varit och hälsat på. Lite senare gick vi hem till Staffan för att laga mat och se på tv. Det blev semlor till efterrätt, mums!





HELLO

Det har varit tyst från mig i några dagar, det har inte hänt så mycket värt att skriva om. Fick ett packet från H&M idag och det är det mest spännande som hänt mig på flera dagar. Just nu är det mest skola och träning som gäller, svårt att hinna med något annat. Hade förståss en riktigt trevligt kväll i söndags med b-friend och hans vänner. Vi lagade god mat och såg sen Solsidan följt av fotboll. Får se vad denna veckan har att erbjuda, något kul hoppas jag!


BLURRY


Smått suddig bild från fredagkväll, men jag gillar den.


WORK

Började denna lördag med en lång sovmorgon i min favoritfamn. Mådde förvånansvärt bra när jag vaknade med tanke på alkoholintaget igårkväll. Annars har jag bara jobbat idag. Älskar verkligen att jobba extra på BB. Idag fick jag bland annat sitta och mata en liten kille som var för tidigt född, så himla mysigt! Nu ska jag ta en lång dusch och sen somna framför tvn. Nighty!


CHEERS


Fredrik beställer öl

Födelsebarnet bjuds på shot



Fina Jannica i baren

Tack för en väldigt trevlig kväll!


A NIGHT OUT

Samma sak varje gång man ska ut, what to wear? Nu har jag kläder över hela sängen och halva golvet, men äntligen har jag bestämt mig. Nu drar jag på förfest. Åh, vad sugen jag är på ett glas bubbel. Ciao!


Lugnet före stormen.

 


I ADORE



Armband med giraffer som jag köpte i New York. Forever 21 för att vara mer exakt.


UPPLANDS




Finaste vänner, så glad jag har er!


HAPPY B-DAY

Har precis varit på pilates och födelsedagsgrisen Annabel står i duschen nu. Vi ska snart bege oss ner på stan för lite mat och några glas vin. Ingen tid för att blogga. Kameran får iallafall följa med, lägger upp bilder senare ikväll. Annabel, love you like a fat kid loves cake!



NECKLACE


Dagen inköp. Jag är smått förälskad.


BEN & JERRY'S

Tog en lång sovmorgon idag, underbart! Efter föreläsningen tog jag mig ner på stan och köpte ett halsband jag spanat på ganska länge nu. Annars har även denna dag varit ganska händelselös. Längtar till imorgon, då blir det middag med tjejerna. Även utgång till helgen. Tills dess får jag nöja mig med Ben & Jerry.



NIGHTY

Denna tisdag har inte varit en av de bästa i mitt liv. Långa föreläsningar och en träningsvärk som inte är nådig. Har gått hela dagen som om jag blivit buttfucked. Annabel ringde precis och bekräftade att hon gjort detsamma. Ska borsta tänderna nu och hoppas på en bättre dag imorgon. Snart kommer min man över och sover med mig. Har haft svårt att somna de senaste nätterna, alldeles för tyst sen Jonathan åkt iväg. Med min mörkrädsla och med tankar som flyger iväg tror jag slutligen att en snukgubbe gömmer sig inne på Jonathans rum, som om det inte skulle vara det när han är hemma.


RSS 2.0